DANESI caffè – Quality is our winning tradition!
Už viac ako 105 rokov sa meno DANESI spája s vášňou ukrytou v šálke pravého talianskeho espressa. DANESI caffè reprezentuje espresso tradície, spoločnosť vždy usilovala o zachovanie tradičnej talianskej espresso kultúry na celom svete. História kultovej značky DANESI sa píše v RÍME už viac ako 100 rokov. Po celý čas svojej existencie je považovaná za jednu z najkvalitnejších káv s nezameniteľnou arómou a chuťou. Zmesi DANESI si môžete vychutnať vo viac ako 60 krajinách sveta na 5 kontinentoch a od roku 2005 aj na Slovensku Danesi Caffè začala svoju históriu pred viac ako storočím v Ríme. Zakladateľom bol Alfrédo Danesi, ktorý si otvoril prvú kaviareň a coffee shop, kde obšťastňoval zákazníkov svojim "Espresso Danesi". Alfrédo neskôr predal svoje skúsenosti, vedomosti a nakoniec aj vášeň svojmu synovi Giovanimu, ktorý sa stal náruživým a svedomitým expertom na kávu. A práve on sa svojou starostlivosťou a riadením zaslúžil o rozvoj rodinnej firmy. Keď Danesi prešla do 21. storočia, striktným dodržiavaním tradičných metód výberu a praženia si zabezpečili rýchly, priam excelentný rozvoj spoločnosti. Ani popri nových trendoch výroby a moderných technológiách rodina Danesi nezabudla na štúdium, výskum, výber zŕn a tradičné umenie praženia a kontroly kvality. Danesi Caffè sa významne rozrastá už viac ako sto rokov a stáva sa poprednou značkou rozpoznávanou po celom Taliansku aj svete vďaka svojej kvalite a tradícii. Výrobný proces Jedinečnosť DANESI zmesí sa zakladá na stálej a pozornej kontrole kvality už pri výberovom procese. Každodenná kontrola pôvodných zdrojov a prítomnosť tých najväčších expertov pri zbere zŕn zaručuje, že ďalšie produkty sú verné predurčenému štandardu, ktorý je nemenný. Triedenie zŕn prebieha vo výrobnej hale a tie, ktoré sú považované za nezrelé alebo chybné z nejakého iného dôvodu sú z výroby ihneď vylúčené. Na konci procesu sú zrná opätovne triedené aby bola zaručená garancia najvyššej kvality. Praženie a miešanie sa uskutočňuje po starostlivom výbere a práve počas tejto fázy sú predurčené hlavné charakteristické znaky. Spájanie rozmanitých odrôd je skutočné umenie. Na proces miešania dohliadajú experti z Danesi, ktorí kávu prísne testujú, aby boli zachované jej neodmysliteľné znaky. Týmto spôsobom sú schopní zachovať perfektnú rovnováhu medzi chuťou, vôňou a vzhľadom. Fázy praženia, chladenia a sušenia taktiež prebiehajú pod neustálym dohľadom odborníkov podľa striktných pravidiel, čím zaručujú nemennú a originálnu kvalitu. Proces mletia je záverečnou fázou produkcie. Stačí len jedno pomletie a DANESI caffé môže byť potešením pre všetkých, ktorí nedočkavo očakávajú výnimočnú chuť a arómu. Špeciálne balenia zaručujú, že všetky charakteristiky budú uchované pod najvyššou kvalitou. Za celým procesom výroby originálnej DANESI kávy stojí vyše 100 ročná história čerpajúca z rímskych tradícii, podľa ktorých Alfrédo a Giovanni začali svoj obchod. Chuť, vôňa a zloženie kávy odrážajú starostlivosť a vášeň ,s ktorými je DANESI pripravovaná každý deň. Obyčajné pitie kávy sa stáva rozkošným momentom dňa. Krémová a voňavá, bohatá a vyrovnaná, výrazná a tradičná - taká je chuť DANESI - kávy, ktorá vyhrala nad najprísnejšími kritikmi - majiteľmi talianskych kaviarní naprieč celou krajinou. |