RANCILIO LAB je technologickým srdcom spoločnosti .
Toto oddelenie pracuje neustále s kreativitou a profesionalizmom, aby vyvinuli inovatívne funkcie, ktoré môžu neustále zdokonaľovať sortiment výrokov RANCILIO . Inovácia znamená nájsť riešenia, ktoré môžu pomôcť baristom v ich práci, vyrábajúc stroje, ktoré sú stále ľahko ovládateľné a spoľahlivé. Sledujúc súčasný dizajn, Rancilio neustále skúma štýly v súlade s obrazom moderných miest po celom svete. Dokonalosť sa skladá z množstva prvkov, ktoré dohromady, a to len dohromady, vytvoria excelentný produkt: technológia, dizajn, spoľahlivosť a ergonómia. Každý detail robí všetky stroje RANCILIO jedinečnými. Je to naša vášeň. Rancilio vášeň |
|
youSteam: je inovatívna dvojitá funkcia manuálnej parnej trysky na ohrievanie a napenenie mlieka. youSteam je ergonomická a ľahko ovládateľná parná tryska, ktorá zaručuje dokonalú penu z mlieka najvyššej kvality, takže vždy môžete servírovať dokonalé kapučíno. Rukoväť má dve ikony, po prvom pootočení sa ohrieva mlieko, zatiaľ čo po druhom sa ohrieva s súčasne pení, takže si môžete vychutnať vždy jemnú a pevnú penu.
youSteam je patentovaná technológia RANCILIO. K dispozícii pre nasledujúce modely: EPOCA 1-2GR. E /S CLASSE 7 2-3GR. E /S (nie pre COMPACT verzie) CLASSE 9 S CLASSE 10 S /RE |
4-TEA Systém riadenia teploty vody na čaj, má 4 rôzne teploty a programovateľné dávkovanie. Teplá a studená voda sa miešajú elektronicky tak, aby získala tú správnu teplotu a objem pre zvolený produkt .
Štandardné nastavenie má 4 rôzne režimy dávkovania:
Hodnoty teploty a množstva vody je možné nastaviť pre každý režim pomocou softvéru ,bez toho aby ste museli otvárať stroj. Štandard na Classe10USB. 4-TEA je patentovaná technológia RANCILIO. |
|
C-LEVER je nový parný ventil so špeciálnym ergonomickým ovládačom
Ventil ma veľmi malý rozsah pohybu a je iba do 25°.Otočením hore sa otvorí a zostane v plne otvorenej polohe. Otočením dole sa táto funkcia zastaví po uvoľnení. Rýchlosť ,presnosť a ergonomickosť: maximálny užívateľský komfort pre každodenné používanie. C-LEVER je patentovaná technológia RANCILIO. |
|
iSteam – je úplne nová plne automatická parná tryska, ktorá umožňuje plne automatickým procesom zohriať alebo napeniť mlieko . iSteam je najvýkonnejší a najrýchlejší systém na trhu (500 ml z 10°C to 65°C in 30 sec.) Inteligentný elektronický riadiaci systém vstrekuje vzduch v závislosti od množstva mlieka v nádobe a keď je dosiahnutá požadovaná teplota mlieka, iSteam sa automaticky vypne. Tepelne izolovaný povrch trysky z nerezovej ocele sa ľahko čistí
iSteam je patentovaná technológia RANCILIO |
|
Nová CLASSE 9 powered by Xcelsius
Xcelsius je najnovšia patentovaná technológia kontroly teploty vody. S Xcelsius môžete ľahko nastaviť a garantovať stabilnú a presnú teplotu pri príprave kávy v každej situácii. Tento systém je chránený 2 medzinárodnými patentmi. RANCILIO venuje vývoju Xcelsius viac ako 3 roky. Hlavné rysy tohto systému sú dvojitá fáza ohrevu vody, jedinečná konštrukcia hlavy, unikátny vodný systém a samozrejme prepracovaná riadiaca jednotka. Teplota vody pri extrakcii kávy je jednou z najdôležitejších parametrov ktoré ovplyvňujú výsledok v šálke čo sa týka chuti. Xcelsius je niečo úplne nové. S Xcelsius je možné extrahovať kávu a dynamicky meniť teplotu vody počas procesu extrahovania, známe ako TEMPERATURE PROFILING (teplotné profilovanie). Z toho vyplýva ,že ak sa mení teplota ,ktorá je pod kontrolou počas extrakcie, môžete zvýrazniť alebo zakryť rôzne individuálne arómy zmesi kávy. Nová CLASSE 9 sa vyznačuje krásnym nadčasovým designom s veľkými ovládacími tlačidlami, chrómovanými skupinami hláv a osvetlením pracovnej plochy. Jeho výrazne skosené bočné hrany vytvárajú výrazne moderný taliansky design, ktorý je ešte zvýraznený obrysovým LED osvetlením. LED osvetlenie nad tlačidlami označujú priebeh prípravy, napr. ak svietia na červene stroj sa ohrieva. Classe 9 Xcelsius sa zúčastnila na WCE testoch kvality výrobkov na výstave v Maastrichte počas SCAE World of coffee fair. Stroj bol vyhodnotený v súlade s parametrami WCE a prešiel testami s úspešnými výsledkami. Tento významný krok umožňuje RANCILIU zúčastňovať sa na sponzorovaný WCE majstrovstvách. (World Barista Competition, World Latte Art, Coffee in Good Spirits). |